Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از سایت الکترونیکی "I۲۴ NEWS"، انتقال سفارت بعد از درخواست گابی اشکنازی،‌ وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بررسی خواهد شد که در جریان تماس تلفنی با وزیر خارجه جمهوری دومینیکن در روز جمعه مطرح کرد.

این سایت به نقل از وزارت خارجه دومینیکن بر روابط تاریخی با رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

در بیانیه وزارت خارجه دومینیکن آمده است، روابط بین ملت یهود و ملت دومینیکن از قرن ۱۵ شروع شده یعنی از زمان ورود اولین مهاجران از اسپانیا به این جزیره و این روند با موج‌های مهاجرت یهود که از جزایر آنتیل هلند آمده بودند، ادامه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این بیانیه آمده است، در سال ۱۹۳۹ جمهوری دومینیکن مرزهایش را گشود و از هزاران مهاجر یهود استقبال کرد، در ۱۴ ماه مه ۱۹۴۸ نیز رژیم جعلی اسرائیل بنا نهاده شد و بعد از مدت کوتاهی از آن تاریخ در ۲۹ دسامبر ۱۹۴۸ جمهوری دومینیکن از اولین کشورهایی بود که "حق حاکمیت" اسرائیل را به رسمیت شناخت.

به این ترتیب جمهوری دومینیکن چهارمین کشوری خواهد بود که سفارتش را در اسرائیل در صورت تصویب این تصمیم خواهد گشود. بعد از آمریکا، گوآتمالا و پاراگوئه. البته پاراگوئه بعد از سه ماه سفارتش را به تل‌آویو برگرداند و اکنون دو سفارت در قدس مستقر هستند.

برزیل، مجارستان، چک، استرالیا دفاتری در قدس دارند بدون این‌که سفارتخانه‌ای داشته باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تل اویو اسراییل کرونا جمهوری دومینیکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تل آویو، گرفتار در تنگنای راهبردی بی‌ثمر بودن حمله به رفح

به نقل از خبرگزاری سما، گئور آیلند مشاور امنیت داخلی سابق رژیم صهیونیستی اذعان کرد: حمله به رفح نه تنها به نابودی حماس منجر نخواهد شد بلکه با از بین بردن چهار گردان حماس در رفح سرنوشت نظامی جنگ هم تعیین نمی‌شود.

وی افزود: برخلاف آنچه محافل رسمی اسرائیل بیان می‌کنند حمله به رفح مشکلی را حل نمی‌کند.

آیلند در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا کابینه رژیم صهیونیستی مصمم به حمله به رفح حتی به شکل تدریجی و تاکتیکی است، افزود: این نمایانگر گرفتار شدن اسرائیل در مخمصه است و اینکه به فشار نظامی دلخوش کرد.

از سوی دیگر «یسرائیل زیو» فرمانده اتاق عملیات سابق و ژنرال احتیاط رژیم صهیونیستی نیز درباره حمله به رفح هشدار داد.

وی با اشاره به اینکه ارتش رژیم صهیونیستی در صورت حمله به رفح متحمل تاوان سنگینی خواهد شد، گفت: کشته شدن غیرنظامیان سبب خواهد شد که جهانیان تل آویو را مجازات کنند به ویژه که اسرائیل در حال حاضر نیز از بحران بین المللی واقعی رنج می‌برد و در آستانه صدور حکم بازداشت برای سرانش قرار دارد.

این در حالی است که خانواده‌های اسیران صهونیست نزد حماس، تظاهراتی در خیابان آیالون در تل آویو برگزار کردند و خواستار امضای فوری توافق مبادله اسیران با مقاومت فلسطین شدند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ترکیه: از تمام ابزار‌ها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح
  • توسعه تعریف «یهودستیزی» در آمریکا چه خطراتی دارد؟
  • حمله بی سابقه از خاک عراق به تل آویو/ نگرانی شدید آمریکایی‌ها درباره وقوع جنگ داخلی/ اعلام تعلیق روابط اقتصادی ترکیه با اسرائیل/ حمله پهپادی گروه مقاومت بحرینی به فلسطین اشغالی
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح
  • حمله موشکی مقاومت عراق به تل‌آویو
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • پیام عربستان به اسرائیل درباره حمله احتمالی به رفح
  • تل آویو، گرفتار در تنگنای راهبردی بی‌ثمر بودن حمله به رفح